refresh   close 
  Pštros.  

Pštros dvouprstý je obr mez afrckým ptáky. Dospvající ptáci žijí ve velkých hejnech, dospěl v párech. Samci vpadají pěkně s černým křídl a s blm pery na ocase. Samce jsou menší a mají nevraznou šedou barvu. Pštros je velm plachý, s bstrým smsl, je vborný běžec, rychl a vtrval. Je obtížné ho ulovt odchytem, protože má v nohou velkou slu a obvkle ldi zraní. Po odchycení si těžko zv po někol dní. Vděl jsme pštros při koupání v napajedle. Pštros se dají ochočit, ale vžaduje to trpěl úsl. Vte, kolik váží pštros vejce? As tolk jako 24 slepčích. 

Správně: 0

Chybně: 0

Úspěšnost: 0 %

Začít znovu refresh Zavřít okno close